Aanhangwagens

Ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare aanhangwagen? Eduard biedt een breed assortiment aanhangwagens in diverse uitvoeringen. Hierdoor kunnen we voor elke probleem een passende oplossing op maat bieden. Lees hier alles over de verschillende soorten Eduard aanhangwagens en maak je keuze.

Plateauwagens

Een plateauwagen heeft wielen onder de laadvloer in plaats van ernaast zoals bij een bakwagen. Dit maakt de plateau aanhanger erg veelzijdig en goed te manoeuvreren. Bovendien is een plateau aanhangwagen hoger dan een bakwagen en is deze geschikt voor meerdere doeleinden. 

De plateauwagens in ons assortiment variëren van ongeremde enkelassers tot geremde drieassers. Met dit type aanhangwagen kun je alle kanten op.

Multitransporters

Multitransporters zijn als gewone aanhangwagens te gebruiken maar deze zijn multifunctioneel inzetbaar. Dankzij de oprijplaten plaats je diverse voertuigen en machines gemakkelijk op de aanhangwagen. Onze multitransporters zijn voorzien van opberglades onder de laadvloer. Hierdoor heb je jouw oprijplaten altijd bij de hand. 

De Eduard multitransporters zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen met lengtes tot 6 meter. Maak tevens je keuze tussen de verschillende bruto laadvermogens van 750 kg tot 3500 kg.

Kippers

Kippers zijn aanhangwagens met een kiepbare laadvloer. Ideaal voor het verplaatsen van losse lading zoals zand of grind. De kipper aanhangwagens van Eduard zijn verkrijgbaar met een handpomp, elektrische of draadloze aansturing van de hydraulische pomp.

Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een laadvloer die achterwaarts of zelfs driezijdig kan kiepen. Onze kipper kunnen ook gebruikt worden voor het vervoeren van tuinmateriaal en zelfs graafmachines. Stel snel jouw kipper samen.

Autotransporters

De aanhangwagens van Eduard zijn zeer geschikt als autotransporter. Door te kiezen voor een plateauwagen als autotransporter kan je de volledige breedte van de laadvloer gebruiken. Dit doordat de wielen onder de laadvloer staan i.p.v. erlangs zoals bij een bakwagen. Hierdoor wordt het vervoeren van auto’s nog eenvoudiger.

De Eduard autotransporters zijn tevens voorzien van oprijplaten die je onder de laadvloer op kunt bergen. De autotransporters zijn leverbaar tot 6m en met een bruto laadvermogen van 1000 kg tot 3500 kg.

Machinetransporters

Machinetransporters zijn aanhangwagens met een oprijklep en kiepsysteem. De oprijklep beslaat de hele breedte van de aanhangwagen. Hierdoor is het laden en lossen van machines en voertuigen zeer gemakkelijk. Ook deze aanhangwagens zijn volledig samen te stellen naar jouw wensen.

Motortransporter

De Eduard plateauwagen is eenvoudig aan te passen naar een motortransporter. Monteer een veilige motorsteun en rij aan de hand van oprijplaten jouw motor op de aanhangwagen. Onze motortransporters zijn voorzien van oprijplaten die opgeborgen zitten onder de laadvloer. Hierdoor heb je altijd je oprijplaten bij de hand. 

Bovendien kunnen onze motortransporters eenvoudig omgebouwd worden tot een gewone plateauwagen door de motorsteun te verwijderen. Zo kan je jouw aanhanger gebruiken voor diverse doeleinde. Super multifunctioneel!

Accessoires

Bij Eduard Aanhangwagens bieden we een uitgebreid programma aan accessoires. Door het hoge gebruiksgemak van onze aanhangers, is het monteren van accessoires zeer eenvoudig. 

Wil je extra laadhoogte? Kies dan voor loofrekken of een set opzetborden. Wil je jouw open aanhangwagen transformeren naar een gesloten aanhangwagen? Monteer dan een huif of schuifzeil. Meer comfort tijdens het laden of lossen? Voeg een set Eduard uitzetsteunen toe of kies voor oprijplaten. 

Eduard Aanhangwagen kopen

Met meer dan 10.000 mogelijke variaties gaan we behoorlijk ver in het leveren van maatwerk aanhangwagens. Door ons uitgebreid assortiment kunnen we voor elk probleem een op maat gemaakte oplossing bieden. Bij Eduards Trailer Factory werken we uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en hanteren we gunstige prijzen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze configurator.

Stel jouw Eduard aanhanger samen

De Eduard aanhangwagens zijn stuk voor stuk naar wens samen te stellen. Zo bestel je gemakkelijk een aanhangwagen die geschikt is voor ieder transport. Met onze configurator stel je heel eenvoudig jouw ideale aanhangwagen samen. Je kan kiezen tussen een plateau aanhanger of kipper. Daarna kies je de gewenste afmeting en het bruto laadvermogen. Je krijgt meteen een realistische 3D configuratie te zien van jouw persoonlijke aanhangwagen. Probeer het zelf: Configureer een Eduard aanhangwagen.

Eduard dealer

Wil je meer weten over de aanhangwagens van Eduard? Er is altijd een Eduard dealer bij jou in de buurt. Onze dealers geven graag professioneel advies. Heb je nog vragen? We helpen je graag om de beste oplossing voor jou te vinden.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden