Driezijdige kipper dubbelasser geremd

311x160 cm tot 330x180 cm | 750 tot 3.500 kg | Handpomp, Elektrisch of Draadloos

Zoek je een aanhanger die je echt alle mogelijkheid biedt om je klus uit te voeren? Kies dan voor een driezijdige kipper dubbelasser geremd. Dit type kipper beschikt over een laadvloer die naar maar liefst drie kanten kan kiepen. Dit geeft jou de mogelijkheid om waar dan ook je lading eenvoudig te lossen – ook op moeilijk bereikbare plekken of locaties met weinig ruimte om te manoeuvreren.

Een driezijdige kipper voor al jouw klussen

Kippers zijn bij uitstek geschikt voor het transport van losse lading. Denk bijvoorbeeld aan zand, grind, puin of tuinafval. Je lost zonder enige moeite je lading door de laadvloer naar een kant naar keuze te laten kiepen. Zo ben je niet afhankelijk van rijrichtingen en hoef je de aanhanger nooit in onmogelijke hoeken te draaien om de juiste positie voor het lossen te bereiken.

Dankzij de elektrisch aangestuurde hydraulische pomp kun je de laadvloer snel laten kiepen. Tot een lading van maar liefst 3.500 is dit in een handomdraai gebeurd. Dankzij de stalen vloerplaat kan losse lading goed schuiven wat het lossen alleen maar vergemakkelijkt. Voeg daarnaast ook de gewenste accessoires toe zoals verhoogde opzetborden of loofrekken.

Kies de juiste afmeting

Onze driezijdige kippers dubbelasser geremd zijn leverbaar in twee verschillende afmetingen. De kleinste uitvoering is 310 x 160 cm en de grotere variant heeft een afmeting van 330 x 180 cm. Afhankelijk van de aard van de klussen die jij gaat uitvoeren, kies je eenvoudig een afmeting die hierbij past. Bij twijfel kun je je altijd laten adviseren door één van onze specialisten of door een dealer bij jou in de buurt.

Met een driezijdige kipper van Eduard kun je rekenen op de beste kwaliteit en hoogwaardige afwerking. We zorgen ervoor dat jij vertrouwd op weg kunt en je klus optimaal kunt uitvoeren.

 

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden
750 kg - 3500 kg
Van 750 kg tot 3500 kg
310x160 - 330x180 cm
310x160 - 330x180 cm
340+ Modellen
340+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Accessoires voor driezijdige kippers