Plateauwagen - enkelasser geremd

Plateauwagen | tot 1350 kg | geremd | Alu borden, 30 cm hoog

Zoek je een eenvoudige plateauwagen die toch behoorlijk wat gewicht kan dragen? Dan is een enkelasser geremd een goede keuze. Deze plateauwagen heeft een hoger laadvermogen dan de ongeremde variant maar behoudt het overzichtelijke formaat. Op die manier kun je de lading vervoeren die je wilt zonder in te leveren op mobiliteit.

Bij een plateauwagen staan de wielen onder de laadvloer. Dit verschilt van de bakwagen waar de wielen naar de laadvloer staan. Bij een bakwagen gaat de positie van de wielen ten koste van de breedte van de laadvloer. Een plateauwagen is dan ook een ideale optie wanneer je die ruimte optimaal wilt benutten.

Personaliseer je plateauwagen

Bij Eduard kunnen alle aanhangwagens volledig naar wens gepersonaliseerd worden. Kies de afmeting van je plateauwagen, het gewenste laadvermogen, een geremde of ongeremde uitvoering en aanvullende accessoires zoals uitzetsteunen, loofrekken of schokdempers.

Met behulp van onze configurator stel je een plateauwagen samen die is toegespitst op jouw doeleinden. Afhankelijk van het transport dat jij wilt uitvoeren met je plateauwagen stel je dus een model samen dat hier volledig op aansluit.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden
750-1800 kg
750-1800 kg
200x145 - 330x180 cm
200x145 - 330x180 cm
620+ Modellen
620+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Accessoires voor geremde enkelassers