Plateauwagen dubbelasser geremd

Plateauwagen | tot 2.000 kg | geremd | Alu borden, 30 cm hoog

Een plateauwagen dubbelasser geremd is de perfecte keuze wanneer je regelmatig gebruikmaakt van een aanhanger voor uiteenlopende doeleinden. Heb je vaak een aanhanger nodig voor je bedrijf of ben je als particulier op zoek naar een slimme oplossing voor jouw klussen – met een plateauwagen van Eduard zit je altijd goed.

De dubbele as van dit model plateauwagen zorgt voor een goede wegligging en verbeterde stabiliteit zowel tijdens de rit als bij het laden en lossen. Je dient te beschikken over een rijbewijs BE om met een geremde dubbelasser plateauwagen te mogen rijden, echter biedt dit je wel de mogelijkheid om lading tot wel 2.000 kg te vervoeren. Ideaal voor wat grotere klussen waar zwaardere lading bij komt kijken.

De juiste accessoires

Om je plateauwagen dubbelasser geremd nog beter te laten aansluiten op het doel dat jij voor ogen hebt, kun je accessoires toevoegen die het werk nog makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan oprijplaten voor het snel en eenvoudig laden en lossen, een huif ter bescherming van de lading op je aanhanger of een voorrek voor extra veiligheid en versteviging van hoge of lange lading. Ook verhoogde opzetborden, loofrekken of schokdempers zijn toe te voegen aan jouw plateauwagen.

Bestel jouw plateauwagen bij Eduard

Bestel je een Eduard plateauwagen, dan kun je rekenen op de hoogste kwaliteit. Al onze modellen voldoen aan de veiligheidseisen en zijn voorzien van een hoogwaardige afwerking.

Voor vragen over onze plateauwagens en de mogelijkheden kun je altijd terecht bij onze klantenservice of één van onze dealers bij jou in de buurt.  

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden
750-3500 kg
750-3500 kg
200x145 - 606x220 cm
200x145 - 606x220 cm
420+ Modellen
420+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Accessoires voor geremde dubbelassers