Multitransporters van EDUARD

Een multitransporter van EDUARD Trailers zijn de ideale alleskunner. Geschikt als “gewone” plateauwagen maar door de oprijplaten ook uitermate geschikt voor vervoer van auto’s of machines. De multitransporters zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen met lengtes tot 6.0 meter.

Kies uw eigen multitransporter

Bij de multitransporters bevinden de wielen zich onder de laadbak en kunnen dus eenvoudig van de zijkant geladen worden. De oprijplaten kunnen worden opgeborgen in opberglades onder de laadvloer. De multitransporter is er in veel verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Kies uit verschillende breedtes tussen 150, 160, 180, 200 en 220 cm, lengtes tussen 2,6 meter en 6 meter en een bruto laadvermogens tussen 750 kg en 3500 kg. Maak snel en eenvoudig de keuze voor uw multitransporter met onze configurator.

button_aanhangwagen-samenstellen.png

Wat is een multitransporter?

Een multitransporter is een plateauwagen die dankzij de oprijplaten ook vervoer van voertuigen en machines kan verzorgen.  De multitransporter wordt ook vaak gebruikt als autotransporter. Ook kunt u bij de multitransporter een handlier laten leveren. Hiermee kan u altijd gecontroleerd rollende voertuigen op de aanhangwagen laden. Multitransporters worden ook gebruikt voor het vervoer van kleine voertuigens zoals motoren en Quads. 

Waarom een multitransporter van EDUARD Aanhangwagens?

Onze eerste multitransporter werd in 2001 geproduceerd. Sindsdien hebben wij steeds verbeterd en geïnnoveerd. Hierdoor behoren onze multitransporters tot het topsegment van de markt. Dit mede door een extra verstevigd chassis, een vloerplaat uit één stuk, bindhaken binnen én buiten de laadbak en een uitgebreid gamma van afmetingen en laadvermogens. 

Accessoires 

EDUARD aanhangwagens kunnen verder naar uw wensen gepersonaliseerd worden met ons divers assortiment aan accessoires.

Extra

Een andere aanhangwagen nodig? Ook hiervoor hebben wij de juiste aanhanger. Naast de multitransporters is EDUARD gespecialiseerd in plateauwagensautotransportersmachinetransporters en kippers. Op onze site vind u foto’s en meer specifieke informatie over de aanhangwagen die u zoekt! Wilt u liever persoonlijk contact? Overleg dan met één van onze dealers! Deze vindt u onder de contact pagina

EDUARD aanhangwagens kunnen worden uitgerust met een verscheidenheid aan accessoires.

  • Veelzijdig inzetbaar
  • Opberglade voor oprijplaten
  • Vlak of met zijborden
  • Uitgebreid accessoire pakket
  • Europees dealernetwerk

 

 

Wij maken gebruik van cookies om de beleving en het gebruik van deze site te optimaliseren. Geef ons ook toestemming deze site en de merkbeleving relevant te maken voor jou. Lees meer!