Kipper aanhangers

Een kipper is de beste oplossing voor het storten van losse lading. Deze kiepbare plateauwagen is bijzonder praktisch en naar wens te personaliseren. Voeg accessoires naar wens toe en kies de juiste afmeting en het gewenste laadvermogen. Bij Eduard vind je kippers in diverse uitvoeringen – van ongeremde of geremde achterwaartse kippers als enkel- of dubbelasser tot driezijdige kippers dubbelassig geremd. Stel snel jouw kipper samen voor iedere klus.

Alle mogelijkheden van een kipper

We bieden de hoogste kwaliteit aanhangwagens die ook voor jouw klus uitkomst bieden. De kippers zijn naar wens te personaliseren en leverbaar in uiteenlopende afmetingen en laadvermogens. Bovendien is de kipper ook geschikt als multitransporter voor andere lading.

Bij Eduard hebben we verschillende typen kippers te koop. De kippers van Eduard hebben een laadvermogen tussen de 750 en 3500 kilo en zijn leverbaar tot een lengte van 330 centimeter. Hiermee bieden we jou de mogelijkheid om een kipper samen te stellen die geschikt is voor alle doeleinden.

Achterwaartste kipper

Afmetingen \ gewicht 750 1350 1500 2000 2500 2700 3000 3500
256x150 2 1 1 2 2 2    
310x160 2     2 2 2 2  
310x180       2 2 2 2 2

1 - Enkelasser, 2 - Dubbelasser 

Driezijdige kipper

Afmetingen \ gewicht 750 1350 1500 2000 2500 2700 3000 3500
310x160       2 2 2 2  
330x180       2 2 2 2 2

2 - Dubbelasser 

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden
750-3500 kg
750-3500 kg
256x150 - 330x180 cm
256x150 - 330x180 cm
1300+ Kippers
1300+ Kippers
Personaliseer
Personaliseer

Waarom een Eduard kipper aanhanger?

Hoe je jouw Eduard kipper ook samenstelt, een paar belangrijke kenmerken hebben alle varianten gemeen. Het chassis is volbad verzinkt en de borden zijn van geanodiseerd aluminium. Beveilig je lading aan de talrijke vastzetpunten. Ga voor een kwalitatieve, sterke aanhanger die aan de strenge eisen van de professionele gebruiker voldoet. Uitmuntende hydrauliek, sterke kokerprofielen en stalen laadvloeren. Bij kippers tot 750 kg is de stalen vloerplaat optioneel.

kipper alles op een rij

Alle voordelen op een rij

  • 1 | Robust - A-merk remsysteem en assen
  • 2 | Comfortabel - Handmatig, elektrisch of met afstandsbediening
  • 3 | Verzinkt chassis met vastzetmogelijkheden
  • 4 | Betrouwbaar - sterke kokerprofielen
  • 5 | Onderhoudsvriendelijk - stalen vloerplaat (optioneel)
  • 6 | Goed zichtbaar - reflectietape met ECE104 keurmerk

Wat is een kipper?

Een kipper is een aanhangwagen met een kiepbare laadvloer. Je kunt kiezen voor een kipper die enkel achterwaarts, tweezijdig en zelfs driezijdig kan kiepen. Zo bieden we een oplossing voor iedere klus. Kippers zijn zeer geschikt voor het verplaatsen van losse lading zoals zand of grind.

De kippers van Eduard worden uitgerust met een handpomp of elektrische aansturing van de hydraulische pomp. Dit biedt optimaal gebruiksgemak.

Indien gewenst kun je jouw kipper uitrusten met een stalen vloerplaat voor extra onderhoudsgemak. Hiermee veeg je de laadvloer gemakkelijk schoon na het transport van losse lading. Bij kippers vanaf 750 kg is de stalen laadvloer de standaardkeuze voor extra veiligheid en laadvermogen.

Accessoires voor kipper aanhangwagens

Zijn loofrekken, een voorrek, of opzetborden handig voor jou? Geen probleem. Alle Eduard aanhangwagens kunnen verder naar jouw wensen gepersonaliseerd worden met ons uitgebreid assortiment aan accessoires. Daarnaast hebben we diverse andere typen aanhangwagens in ons assortiment, van multitransporters tot plateau aanhangers.

Naar wens configureerbare kippers te koop 

Met onze configurator stel je gemakkelijk jouw kipper samen. Hier kun je de gewenste afmeting doorgeven, het ideale laadvermogen en de kieprichtingen. Ook kun je alle accessoires toevoegen die je nodig hebt. Zo stel je voor een scherpe prijs jouw ideale plateauwagen samen.

Een kipper is geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Zo kun je bijvoorbeeld loofrekken toevoegen aan je kipper om het vervoer van blad en tuinafval te vergemakkelijken. Extra hoge opzetborden zijn een goede keuze wanneer je vaak losse ladingen vervoert. Bovendien heb je de mogelijkheid om oprijplaten toe te voegen aan je kipper. Zo kun je de aanhangwagen ook als machinetransporter gebruiken.

Bestel jouw kipper bij Eduard

Met een kipper van Eduard ben je verzekerd van gebruiksgemak, kwaliteit en veiligheid. Wil je advies over de beste kipper voor jouw klus? Onze dealers denken graag met je mee. Op basis van jouw eisen en wensen stellen ze een kipper samen die beantwoordt aan jouw verwachtingen. Inclusief de accessoires die het transport nog makkelijker maken.

Op onze website vind je veel informatie, maar ook bij één van onze gerenommeerde dealers bij jou in de buurt kun je je laten adviseren over onze kippers. Zij geven kundig advies en vertellen je alles wat je moet weten over onze plateauwagens om de juiste keuze te maken. Zo vind je snel een betrouwbare kipper voor jouw klus.