Plateauwagens van EDUARD

De plateauwagens van EDUARD zetten de nieuwe maatstaf voor maximale keuzevrijheid en snelle levering. Door onze jarenlange expertise en kennis hebben wij onze plateauwagens zo ontwikkeld dat kwalteit, eenvoud en techniek optimaal gecombineerd zijn. Een plateauwagen is zowel verkrijgbaar als enkelasser en tandemasser in meer dan 10 verschillende afmetingen, 3 laadvloerhoogtes, diverse laadvermogens en met veel accessoire mogelijkheden.

Kies uw eigen plateauwagen

Met onze configurator kunt u een aanhangwagen samenstellen geheel naar uw wensen en eisen. Wij werken met een Europees dealernetwerk van toonaangevende aanhangwagen bedrijven die verkoop en onderhoud verzorgen van onze plateauwagens. Bekijk op onze dealerpagina waar de dichtstbijzijnde dealer zich bevind.

Button aanhangwagen samenstellen 

Wat is een plateuwagen?

Een plateauwagen typeert zich door het feit dat de wielen zich onder de laadvloer bevinden in tegenstelling tot een bakwagen. Hierdoor kan onze plateau aanhanger eenvoudig van de zijkant worden ingeladen met een heftruck en kan de volledige breedte benut worden als laadruimte. Bij onze aanhangwagens steken de spatborden niet uit. De plateauwagens van EDUARD zijn verkrijgbaar in diverse bruto laadvermogens van 750 kg t/m 3500 kg

Waarom een plateauwagen van EDUARD Aanhangwagens?

Van nieuwe toetreder in 2001 tot gevestigde orde in 2019 hebben wij heel wat stappen gemaakt. Op het gebied van voorraadbeheer en efficiëntie van produceren behoren wij tot de top van de markt. Hierdoor leveren wij u plateauwagens van kwaliteit, met A-merk onderdelen en voor een scherpe prijsstelling.  

Accessoires 

EDUARD aanhangwagens kunnen verder naar uw wensen gepersonaliseerd worden met ons divers assortiment aan accessoires.

Extra

Een andere aanhangwagen nodig? Ook hiervoor hebben wij de juiste aanhanger. Naast de plateauwagens is EDUARD gespecialiseerd in kippersautotransporters, machinetransporters en multitransporters. Op onze site vind u foto’s en meer specifieke informatie over de beste aanhangwagen voor u! Wilt u liever persoonlijk contact? Overleg dan met één van onze dealers! Deze vindt u onder de contact pagina.

Wilt u meer weten over ons en het bedrijf? Lees hier meer over EDUARDS TRAILER FACTORY.

  • Meer dan 13000 Aanhangwagens per jaar
  • Europees marktleider in plateauwagens en kippers
  • A-merk remsysteem
  • Europees dealernetwerk

 

 

Wij maken gebruik van cookies om de beleving en het gebruik van deze site te optimaliseren. Geef ons ook toestemming deze site en de merkbeleving relevant te maken voor jou. Lees meer!