Plateauwagen enkelasser ongeremd

200x145 cm tot 311x160 cm | 750 kg | Ongeremd | Alu borden

Met een plateauwagen enkelasser ongeremd ben je voorzien van een handige aanhanger met een laadvermogen tot 750 kg. Dit is de ideale aanhanger voor klein transport van lichte lading. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van tuinafval, huisraad of ander licht materiaal. Omdat de aanhanger zelf niet bijzonder zwaar is, houd je ruim voldoende netto laadvermogen over voor alledaagse klussen. Houd hierbij wel altijd rekening met het trekvermogen van je auto voor ongeremde aanhangers. 

Dit type plateauwagen mag je met een rijbewijs B trekken en hoeft niet apart geregistreerd te worden. Met een wit nummerbord dat gelijk is aan dat van het trekkende voertuig mag je de weg op.

Het voordeel van een plateauwagen

Al onze aanhangers zijn plateauwagens. Dit houdt in dat, in tegelstelling tot bakwagens, de wielen onder de laadvloer staan. Dat verschil maakt een plateauwagen een stuk veelzijdiger dan de bakwagen. Je navigeert smalle straten met gemak en je kunt de totale breedte van de laadvloer benutten. Ook de wegligging is een stuk aangenamer.

Onze plateauwagens zijn standaard uitgerust met talrijke vastzetpunten, afklapbare en afneembare bordwanden en een multiplex-vloerplaat met antisliplaag uit één stuk. Indien gewenst kun je er bovendien voor kiezen om oprijplaten toe te voegen aan je plateauwagen. Hiermee wordt het laden en lossen nog eenvoudiger.

Jouw plateauwagen volledig naar wens

Met een plateauwagen van Eduard is alles mogelijk. Kies je basis en voeg zoveel functionaliteiten toe als jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een voorrek, neuswiel of huif. Stel je plateauwagen samen met onze handige configurator en bereken direct de prijs van jouw model.

Je vindt uiteenlopende modellen in ons assortiment die stuk voor stuk naar eigen wens aan te passen zijn. Op die manier bieden we voor iedere klus de juiste oplossing.

Wij produceren lichte en klassieke Eduard enkelasaanhangwagens: 

Afmeting Senzimir verzinkt Geschroefd Volbadverzinkt Gelast
200x145 x x    
230x145 x x    
250x145 x x    
256x150     x x
310x160     x x

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden
750 kg
750 kg
200x145 - 311x160cm
200x145 - 311x160cm
70+ Models
70+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Accessoires voor ongeremde enkelassers