Motortransporter enkelasser geremd

Multitransporter | tot 1.800 kg | geremd | Alu borden, 10 cm hoog

Ben je op zoek naar een veilige motortransporter met alle functionaliteiten om jouw motor eenvoudig te vervoeren? Dan is een motortransporter enkelasser geremd van Eduard een goede keuze. Dit type motortransporter mag namelijk tot een totale massa van 1.800 kg beladen worden en is daarmee geschikt voor het transport van meerdere motoren. 

Multifunctionele oplossing 

De enkelasser geremde motortransporters van Eduard zijn voorzien van één of meerdere motorsteun(en) die eenvoudig verwijderd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat je de plateauwagen ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het transport van andere voertuigen, afval of huisraad. Ideaal wanneer je van plan bent om ook naast het transport van je motor veelvuldig gebruik te maken van je motortransporter.

Naast de motorsteun kun je er ook voor kiezen om accessoires toe te voegen zoals een huif, een neuswiel of loofrekken. Op die manier stel je jouw geremde motortransporter volledig naar wens samen en ben je verzekerd van een multifunctionele aanhanger. 

Alles wat je nodig hebt 

Onze motortransporters worden standaard uitgerust met vastzetbeugels aan de binnenkant van de aanhanger en touwhaken aan het chassis. Dit zorgt ervoor dat je jouw motor eenvoudig en veilig kunt vervoeren zonder veel gedoe. Daarnaast vind je de oprijplaten onder de laadvloer waardoor je ze altijd bij de hand hebt. Met een geremde enkelasser motortransporter van Eduard heb je dus alles wat je nodig hebt in één mobiele oplossing. 

Zoek je toch een ander type aanhanger? Stel je wensen bij in de configurator en bereken de prijs van jouw aanhangwagen naar keuze. Jij weet direct waar je aan toe bent en wij regelen de rest.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden

Waarom een Eduard motortransporter?

Hoe je jouw Eduard enkelas geremde motortransporter samenstelt, een paar belangrijke kenmerken hebben al de honderden varianten gemeen. De vlakke laadvloer maken wij van één multiplex-vloerplaat met een antisliplaag. Voor een goede beveiliging van je lading voorzien wij elke aanhangwagen van vastzetbeugels. 

Motor vastzetten