Autotransporter geremde dubbelasser

Multitransporter | tot 3.500 kg | geremd | Reling, 10 cm hoog

Met een autotransporter geremde dubbelasser kun je rekenen op een laadvermogen tot wel 3.500 kg. Hiermee ben je dus verzekerd van een betrouwbare en degelijke aanhanger die zeer geschikt is voor het transport van een middelgrote tot grote auto. De dubbele as zorgt voor een betere wegligging en verhoogde stabiliteit waardoor je goede controle hebt over de autotransporter gedurende de rit. 

Dit type plateauwagen is voorzien van een gelaste reling of afneembare aluminium borden – beide met een hoogte van 10 cm. Omdat de wielen van de autotransporter onder de laadvloer staan kun je optimaal gebruikmaken van de totale oppervlakte van de plateauwagen. De multiplex-vloerplaat met antisliplaag wordt uit één stuk gemaakt en vormt de stevige basis voor jouw autotransporter. 

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden

Voeg accessoires toe aan jouw autotransporter

De geremde dubbelasser autotransporter is standaard uitgerust met oprijplaten die onder de laadvloer opgeborgen kunnen worden. Ook de vastzetbeugels en touwhaken zijn onderdeel van de standaarduitrusting. Verder heb je de keuze om naar wens accessoires toe te voegen zoals een handlier, huif of schokdempers. Op die manier stel je zelf een autotransporter samen die precies voldoet aan jouw verwachting. 

Dit type autotransporter is een populaire keuze voor het transport van auto’s. Reguliere personenauto’s en oldtimers kunnen hier eenvoudig op vervoerd worden en met het formaat is nog de aanhanger nog steeds goed te manoeuvreren. Een geremde dubbelasser autotransporter van 6 meter vergt echter wel de nodige stuurmanskunsten. Verdiep je daarom voorafgaand aan je aankoop goed in de mogelijkheden per afmeting en bepaal welk type geschikt is voor jouw transporten.