Kantelbare autotransporter dubbelasser geremd

Zoek je een alles-in-één-oplossing voor het transport van je auto? Kies dan voor een kantelbare autotransporter. Het bijzonder hoge gebruiksgemak en de uitzonderlijke betrouwbaarheid van dit type autotransporter maakt de kantelbare dubbelasser tot een populaire keuze.

Afmetingen en Gewichten

Onze kantelbare autotransporters met dubbele as zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en laadvermogens. Afhankelijk van het type auto dat je wilt vervoeren kun je kiezen uit diverse afmeting van 406 x 200 cm tot 606 x 220 cm en laadvermogens van 2000 kg tot 3500 kg. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare oplossing voor het transport van jouw auto.

transporter

Oprijhoek kantelbare autotransporter

Het voordeel van een kantelbare autotransporter met oprijplaten is dat deze aanhangwagen geschikt is voor bijna ieder type auto. Het unieke kantelsysteem zorgt voor een kleine oprijhoek van 4,7° tot 9° waardoor auto's met een lage wielophanging niet beschadigd raken. Met de handpomp zet je het kantelsysteem eenvoudig in werking en kun je jouw auto snel en eenvoudig op de autotransporter rijden. Bekijk de technische tekening van deze autotransporter van 506 cm lang met een oprijhoek van 5,6°.

technische tekening

Voordelen van een Eduard Autotransporter

Hoe je jouw kantelbare Eduard autotransporter ook samenstelt, een paar belangrijke kenmerken hebben alle varianten gemeen. De vlakke laadvloer is gemaakt van een multiplex vloerplaat uit 1 stuk met een antisliplaag. Ook voorzien wij elke autotransporter van voldoende vastzetbeugels voor het optimaal beveiligen van jouw lading. Daarnaast is er onder de laadvloer ruimte voorzien voor de oprijplaten, zodat je deze altijd bij de hand hebt.

Kantelbare autotransporter met schuifzeil

Wil je je lading extra beschermen? Kies er dan voor om een huif toe te voegen aan je autotransporter. Hiermee is je auto ook gedurende de rit volledig beschermd tegen weer en wind. Wist je dat onze schuifzeilen beschikbaar zijn in verschillende hoogtes en kleuren?

Bekijk deze aanhanger in 3D
Huif Autotransporter