Plateauwagen drieasser geremd

Plateauwagen | tot 3.500 kg | geremd | Alu borden, 30 cm hoog

De grootste aanhangwagens in ons assortiment zijn plateauwagens drieasser geremd. Dit model is verkrijgbaar tot een lengte van maar liefst 6 meter en kan tot 3.500 kg beladen worden. Dit type aanhangwagen vormt dan ook de ideale basis voor een autotransporter of machinetransporter. Het hoge laadvermogen en grote laadoppervlak maken de geremde plateauwagen met drie assen tot een multifunctionele en betrouwbare aanhanger voor uiteenlopende doeleinden.

Doordat de wielen van de plateauwagen onder de laadvloer staan is het mogelijk om de totale breedte van de vloer te benutten. Het vervoer van voertuigen, machines of andere grote lading wordt zo een stuk eenvoudiger.

Personaliseer je plateauwagen

Ben je op zoek naar een specifiek model plateauwagen? Kies er dan voor om je plateauwagen te personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een plateauwagen drieasser geremd als basis en voeg alle benodigde accessoires toe. Een huif, oprijplaten, loofrekken of schokdempers – alles is mogelijk.

Met de configurator op onze website stel je jouw plateauwagen naar wens samen en bereken je direct de bijbehorende prijs. Dan weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

De juiste aanhanger voor jou

Via Eduard koop je een betrouwbare en kwalitatieve aanhanger die jarenlang meegaat. Heb je advies nodig over het juiste model voor jou? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice of kom langs bij één van onze dealers. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden
3500 kg
3500 kg
406x200 - 606x220 cm
406x200 - 606x220 cm
60+ Modellen
60+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Accessoires voor geremde drieassers