Multitransporter geremde drieasser

Plateauwagen | tot 3.500 kg | geremd | Alu borden, 30 cm hoog

Ben je op zoek naar een multitransporter met een laadvermogen tot wel 3.500 kg? Dan is de multitransporter geremde drieasser de juiste keuze. Deze plateauwagen is dankzij de drie assen en zes wielen erg betrouwbaar op de weg en kan erg zware lading vervoeren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om dit type multitransporter als auto- of machinetransporter te gebruiken. De oprijplaten die stadaard bij deze uitvoering worden geleverd maken het laden en lossen van deze lading erg eenvoudig.

Dankzij het model van de plateauwagen, waarbij de wielen onder de laadvloer staan, kun je optimaal gebruikmaken van de totale oppervlakte van de laadvloer. Dit zorgt bovendien voor een stabiele wegligging en prettig rijcomfort.

Kies je accessoires

Wil je jouw multitransporter geremde drieasser uitrusten met aanvullende accessoires zoals een huif in een kleur naar keuze, een handlier, uitzetsteunen of schokdempers? Het kan allemaal. Met de handige configurator op onze website stel je vanuit de basis jouw multitransporter samen. Op die manier ben je verzekerd van een aanhanger die voor al jouw doeleinden geschikt is.

Bereken eenvoudig de prijs van jouw samengestelde multitransporter zodat je direct weet waar je aan toe bent. Daarnaast kun je voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice of één van onze gerenommeerde dealers bij jou in de buurt

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden

Waarom je kiest voor een Eduard

3500 kg
3500 kg
406x200 - 606x220 cm
406x200 - 606x220 cm
160+ Modellen
160+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Accessoires voor drieasser multitransporters