Autotransporter geremde enkelasser

Multitransporter | tot 1.800 kg | geremd | Alu borden, 10 cm

Ben je op zoek naar een multifunctionele oplossing voor het transport van je auto? Met een autotransporter geremde enkelasser van Eduard kun je niet alleen je auto veilig vervoeren, je beschikt ook nog eens over een multifunctionele aanhanger die voor bijna alle doeleinden geschikt is. Stel je autotransporter samen met een handlier, huif of schokdempers en creëer een oplossing doe voldoet aan al jouw wensen en eisen.  

Plateauwagen als autotransporter

De autotransporters van Eduard zijn in de basis multifunctionele plateauwagens. Dit betekent dat de wielen van de aanhanger onder de laadvloer staan. Zowel het laadvermogen als de mobiliteit en functionaliteit van de aanhanger wordt hierdoor verhoogd. De laadvloer bestaat uit één stuk hoogwaardig multiplex en iedere autotransporter is standaard voorzien van een sterk en verzinkt chassis en afneembare aluminium borden van 10 centimeter hoog. 

De oprijplaten kunnen onder de laadvloer worden opgeborgen waardoor je ze altijd bij de hand hebt tijdens het laden en lossen.

Het transport van jouw auto eenvoudig en veilig

Een geremde enkelasser autotransporter is zeer geschikt voor het transport van één auto. Het formaat van deze autotransporter is overzichtelijk waardoor de mobiliteit optimaal blijft. Daarnaast wordt iedere autotransporter van Eduard voorzien van vastzetbeugels en touwhaken zodat je altijd en overal veilig op pad kunt.

Is een autotransporter geremde enkelasser iets voor jou? Of zoek je naar een autotransporter met een hoger laadvermogen? Als je grotere auto’s wilt vervoeren is het verstandig om te kiezen voor een dubbelasser geremd of zelfs een drie-asser geremd. Wat je vraag ook is, Eduard heeft gegarandeerd een oplossing. Stel je eigen autotransporter gemakkelijk samen met de configurator en bereken snel de prijs van jouw aanhanger.

 

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden

Accessoires voor autotransporters