Achterwaartse kipper enkelasser geremd

256x150 cm | 750 tot 1.800 kg | Handpomp, Elektrisch of Draadloos

Met een achterwaartse kipper beschik je over een plateauwagen met kiepbare laadvloer. De geremde enkelasser kippers zijn zeer geschikt voor het transport van losse lading zoals zand, grind of groenafval. Het lossen van deze lading wordt namelijk kinderlijk eenvoudig dankzij de kiepbare laadvloer. Je hoeft enkel met de handpomp het hydraulische kiepsysteem in werking te stellen waardoor de losse lading uit de laadruimte glijdt.

De enkelasser geremde kippers zijn allemaal voorzien van vastzetbeugels in de laadvloer en touwhaken aan het chassis. Daarnaast worden de kippers met een laadvermogen van 1.000 kg of meer standaard voorzien van een stalen vloerplaat voor extra gebruiksgemak en veiligheid. Je kunt ervoor kiezen om een neuswiel toe te voegen waardoor je kipper ook ontkoppeld horizontaal kan blijven staan.

Achterwaartse kieprichting

Dit type kipper kan enkel achterwaarts kiepen waardoor lading alleen aan de achterkant van de aanhanger gelost kan worden. Zoek je een kipper met twee- of zelfs driezijdige kieprichting? Ook die kunnen we leveren. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je lading op specifieke en moeilijk te bereiken plekken moet lossen.

Met een achterwaartse kipper kun je overigens wel gewoon alle kanten op. Het enkelassige frame en de bescheiden afmeting van deze uitvoering zorgen voor hoge mobiliteit van de aanhanger. Wanneer je echter voor een groter model kiest met een hoger laadvermogen kan het verstandig zijn om voor meer kieprichtingen te kiezen.

Accessoires en meer

Gebruik je jouw kipper voor specifieke doeleinden? Kies er dan voor om accessoires toe te voegen die dit gemakkelijker maken. Zo zijn loofrekken bijvoorbeeld ideaal voor professionele hoveniers en verhoogde opzetborden ideaal voor het vervoeren van grote hoeveelheden zand of grind. Stel dus je kipper samen zoals jij dat wil.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden
750-1800 kg
750-1800 kg
256x150 cm
256x150 cm
90+ Modellen
90+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Accessoires voor geremde enkelas kippers