Eduard. Slim, eenvoudig en betrouwbaar

Ruim 100 man werken er bij Eduards Trailer Factory in Lommel (BE), 40 kilometer onder Eindhoven. In de productieruimte van 18.000 m2 en op het enorme buitenterrein zijn zij dagelijks bezig met het heel secuur monteren van de juiste onderdelen tot diverse typen aanhangwagens. Denk bijvoorbeeld aan plateauwagens, multi-transporters, autotransporters en kippers. Op kantoor wordt met nog eens 15 medewerkers hard gewerkt om elke klant snelle en goede service te bieden.

Aanhanger

10.000+
modellen

Stilstaan is achteruitgang

Eduard is continu op zoek naar de behoeften van eindgebruikers; met name bouwers, tuinbouwers, hoveniers, groenwerkers, autotransporteurs en motorsporters. Met grote en kleine innovaties voldoen we aan hun wensen. Vaak zijn we die wensen zelfs vóór. Want stilstaan is achteruitgang. Dat geldt niet voor onze aanhangwagens, maar wel voor ons bedrijf.

Keuze

Stel samen

Slimme keus

Goeie aanhangwagens maken; dat kunnen er wel meer. Onze kracht zit ‘m in de combinatie waarmee wij onze klanten al 20 jaar ont-zorgen: een enorm breed programma, topmaterialen, een gunstige prijs en goede service.

Met meer dan 10.000 mogelijke variaties gaan we behoorlijk ver in het leveren van maatwerk aanhangwagens. Dealers waarderen het dat zij met ons programma iedere klant kunnen bedienen, elke aanvraag kunnen honoreren. Dat maakt Eduard een slimme keus.