Plateauwagen dubbelasser ongeremd

256 x 150 cm | Plateauwagen | tot 750 kg | ongeremd | Alu borden, 30 cm hoog

Ben je op zoek naar een degelijk en veelzijdig model plateauwagen voor alledaags transport? Kies dan voor een plateauwagen dubbelasser ongeremd. Met dit model vervoer je eenvoudig lading tot 750 kg en hoef je enkel in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Dankzij de dubbele as is dit model bovendien erg stabiel en kan de wagen horizontaal blijven staan wanneer deze ontkoppeld is. Dankzij de afneembare en afklapbare wandborden kun je bovendien aan alle kanten laden en lossen. Hiermee biedt een plateauwagen dubbelasser ongeremd uitkomst voor alledaagse klussen.

Waarom een plateauwagen?

Het grote voordeel van een plateauwagen aanhanger is de positie van de wielen. Deze staan namelijk onder de laadvloer. Bij een bakwagen staan de vier wielen naast de laadvloer waardoor een significant deel van de totale oppervlakte verloren gaat. De vier wielen van een plateauwagen dubbelasser staan onder de laadvloer waardoor je de volledige breedte van de vloer kunt gebruiken voor het transport.

Plateauwagens hebben over het algemeen ook een betere wegligging dankzij de positie van de wielen en zijn eenvoudiger te manoeuvreren. Ook smalle straten en opritten navigeer je dus met gemak.

De juiste plateauwagen voor jou

De plateauwagens van Eduard zijn standaard voorzien van voldoende vastzetpunten en een multiplex-vloerplaat met antisliplaag uit één stuk. Het sterke chassis zorgt voor extra veiligheid en dankzij de touwhaken kun je jouw lading altijd goed vastzetten en beschermen. Daarnaast is het ook mogelijk om oprijplaten aan je plateauwagen toe te voegen. Hiermee maak je het laden en lossen nog eenvoudiger. Deze oprijplaten kunnen onder de laadvloer worden opgeborgen zodat je ze altijd bij de hand hebt.

Ook aanvullende accessoires kun je eenvoudig toevoegen aan jouw plateauwagen. Stel je plateauwagen volledig naar wens samen zodat je er altijd op kunt rekenen bij het uitvoeren van diverse klussen. 

Overzicht lichte en klassieke Eduard aanhangwagens

Afmeting Senzimir verzinkt Geschroefd Volbadverzinkt Gelast
250x145 x x    
256x150     x x
310x160     x x

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden
750 kg
750 kg
250x140 - 311x160 cm
250x140 - 311x160 cm
120+ Modellen
120+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Accessoires voor ongeremde dubbelas plateauwagens