Achterwaartse kipper dubbelasser ongeremd

256x150 cm tot 311x160 cm | 750 kg | Handpomp, Elektrisch of Draadloos

Voor het transport van voornamelijk lichte losse lading is een kipper dubbelasser ongeremd een uitstekende oplossing. Met dit type kipper heb je namelijk voor een scherpe prijs een multifunctionele aanhanger in huis. Naast het kiepsysteem bieden ook de afneembare en afklapbare borden uitkomst bij het laden en lossen van lading. Ondanks dat je kipper enkel achterwaarts kiept kun je zo toch van alle kanten laden. Een achterwaartse kipper dubbelasser ongeremd biedt dus een ideale oplossing voor het transport van losse lading tot 750 kg.

Het voordeel van een dubbelasser kipper

Met een dubbelasser kipper kun je rekenen op vier wielen die het gewicht van de lading goed verdeling. Dit zorgt voor een optimale wegligging en een stabiel geheel. Dankzij de vier wielen kan de kipper namelijk horizontaal blijven staan wanneer deze ontkoppeld is. Ook biedt de dubbele as extra ondersteuning wanneer de laadvloer met de hydraulische handpomp omhoog wordt geduwd.

Bij dit type kipper heb je de keuze uit een laadvloer gemaakt van multiplex of staal. Afhankelijk van de lading die je wilt vervoeren met jouw kipper kan het verstandig zijn om voor een vloerplaat van staal te kiezen voor extra stevigheid.

Stel je eigen kipper samen

Is een kipper de juiste oplossing voor jou? Stel dan je kipper volledig naar wens samen. Kies voor aanvullende accessoires zoals loofrekken, verhoogde opzetborden of schokdempers en creëer een aanhanger die volledig voldoet aan jouw wensen en eisen.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden
750 kg
750 kg
256x150 - 310x160 cm
256x150 - 310x160 cm
90+ Modellen
90+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Accessoires voor ongeremde dubbelas kippers