De nieuwe geschroefde Eduard kipper

De geschroefde Eduard kipper is de nieuwste toevoeging aan ons assortiment aanhangwagens en biedt een aantal unieke voordelen ten opzichte van onze gelaste kippers. In deze blog zullen we de eigenschappen en voordelen van de geschroefde kipper nader toelichten. 

kipper

Eigenschappen van de geschroefde kipper 

De geschroefde kippers van Eduard zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen, namelijk 231x145 cm en 251x145 cm. Daarnaast zijn ze leverbaar met een totaalgewicht van 750, 1350, 1500 of 2000 kg. Je kunt kiezen uit een kipper met één of twee assen, afhankelijk van jouw transportbehoeften. Naast deze eigenschappen is de laadvloerhoogte van de geschroefde kipper ook belangrijk. De kipper is verkrijgbaar in twee verschillende laadvloerhoogtes, namelijk 63 cm en 72 cm. Hierdoor kun je de kipper aanpassen aan de hoogte van jouw lading, wat het laden en lossen nog gemakkelijker maakt.  

Meer weten over de mogelijkheden van de geschroefde kipper? Neem contact op met een erkende Eduard dealer bij jou in de buurt. Zij helpen jou graag verder en geven advies op maat. 

Voordelen van de geschroefde kipper 

Een van de belangrijkste voordelen van de geschroefde kipper is het hogere laadvermogen. De geschroefde kipper heeft namelijk een lager leeggewicht dan de gelaste kipper, waardoor er meer gewicht aan lading vervoerd kan worden. Hierdoor is de geschroefde kipper ideaal voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers die regelmatig grote hoeveelheden lading moeten vervoeren. 

Een ander voordeel van de geschroefde kipper is de prijs. De geschroefde kipper is namelijk aanzienlijk goedkoper dan de gelaste kipper vanwege de gebruikte productiemethode. Hierdoor is de geschroefde kipper een aantrekkelijke optie voor particulieren of zelfstandigen die op zoek zijn naar een hoogwaardige aanhangwagen tegen een betaalbare prijs. 

Kwaliteit van een geschroefde kipper

Ondanks de lagere prijs is de geschroefde kipper van hoge kwaliteit en is deze ontworpen voor intensief gebruik. Het chassis is namelijk senzimir verzinkt waardoor het beschermd wordt tegen roest. De geschroefde constructie zorgt voor een sterke en duurzame aanhangwagen die bestand is tegen zware belastingen. Hierdoor kan de geschroefde kipper jarenlang gebruikt worden zonder dat er reparaties of onderhoudswerkzaamheden nodig zijn. 

De geschroefde kipper is bovendien compact en veelzijdig inzetbaar. Door de geringe afmetingen van de kipper is deze eenvoudig te manoeuvreren en kan deze in veel verschillende situaties worden ingezet. Of het nu gaat om het vervoeren van bouwmaterialen, tuinafval of andere zware lading, de geschroefde kipper is een betrouwbare en praktische keuze. 

Eenvoudig te bedienen met de handpomp

De geschroefde kipper is uitgerust met een handpomp en een handige pompstok die je kan opbergen aan het chassis van de aanhangwagen. Hierdoor heb je altijd de pompstok van de handpomp bij de hand en hoef je je geen zorgen te maken dat je deze kwijtraakt. Dit maakt het gebruik van de handpomp nog eenvoudiger en zorgt voor een nog betere gebruikservaring. 

Het kost slechts een kleine inspanning om de kipper in kiepstand te brengen en zo je lading te lossen.  

tipper trailer

Accessoires voor de geschroefde kipper

Maak jouw transportklussen nog gemakkelijker. Je kan deze kipper voorzien van diverse accessoires zoals een voorrek, loofrekken, opzetborden en/of bovenscharnierende opzetborden. Hierdoor wordt het mogelijk om ook grotere of onhandige ladingen veilig en gemakkelijk te transporteren. De accessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te monteren.  

Alle voordelen van de geschroefde kipper op een rijtje

De nieuwe geschroefde kipper van Eduard Aanhangwagens biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van gelaste kippers. Door het hogere laadvermogen, een lagere prijs, de hoge kwaliteit en de veelzijdige inzetbaarheid is de geschroefde kipper een uitstekende keuze voor particulieren en zakelijke gebruikers. 

Ontdek deze kipper via onze 3D configurator. Voor meer informatie kan je contact opnemen met een Eduard dealer bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder en zorgen voor een offerte op maat.