De 8m plateauwagen klaart de meest omvangrijkste klussen

Bij Eduards Trailer Factory weten we als geen ander dat bepaalde klussen een heel specifieke, aangepaste transportoplossing nodig hebben. Van de bouw- en landbouwsector tot sectoren als event en automotive. In elke branche komen er taken voor die moeilijk te verwezenlijken zijn zonder het juiste materiaal. Daarom ontwikkelde Eduards Trailer Factory de 8 m plateauwagen. Een betrouwbare aanhanger die uitpakt met z’n lengte, multifunctionaliteit en kracht. Zodat ook onze klanten die het écht groots zien, kunnen genieten van transport op maat.

8m plateauwagen

Vanuit ons uitgebreid klantenbestand kregen we zicht op een, tot op dat moment, onbeantwoorde vraag naar een transportoplossing voor specifieke toepassingen waarbij grootte en capaciteit belangrijk zijn. Dit resulteerde in een diepgaand marktonderzoek dat leidde tot de creatie van onze nieuwste 8 m plateauwagen. Een aanhanger die voldoet aan de noden van onder andere professionals in de bouwsector die grote hoeveelheden bouwmaterialen moeten verplaatsen, zoals hout, staal of prefab beton en podiumtechnici die meterslange stellages veilig op hun plaats moeten krijgen.

Specificaties van de 8m plateauwagen:

  • Afmetingen: 806 x 220 cm, 806 x 240 cm, 856 x 220 cm, en 856 x 240 cm
  • Totaal gewicht: 3500 kg
  • Oprijsysteem: Oprijplaten of oprijplaten en lier
  • Geremd: Ja
  • Assen: 2 of 3

In-house productie verzekert scherpe prijs en kwaliteit

Onze 8m plateauwagens worden geproduceerd in onze hypermoderne fabriek, waardoor we de volledige controle over het ontwikkelingsproces bewaren. Van schets tot afgewerkt resultaat. Denk aan ingenieurs die bij elke oplevering rekening houden met sterkte, duurzaamheid en gebruiksgemak, geavanceerde productietechnieken en jarenlange samenwerkingen met betrouwbare partners zoals Knott, AL-KO en Kokisken.

Dankzij deze korte keten staat Eduard voor kwaliteit die gepaard gaat met de scherpste prijzen in de markt. Zo zorgen we er telkens voor dat al onze klanten beroep kunnen doen op een aanhanger die aansluit bij hun noden, groot of klein. 

+10 000 variaties

Bij Eduards Trailer Factory streven we ernaar om aanhangers te produceren die niet alleen functioneel en betrouwbaar zijn, maar die ook voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Het onstaan van de nieuwe 8m plateauwagen is opnieuw een mooi voorbeeld van de voortdurende groei die vanuit ons netwerk wordt aangestuurd.

Ontdek meer plateauwagens
Eduards Trailer Factory