Kippers van EDUARD

De kipper is de meest veelzijdige aanhangwagen in ons assortiment. De ideale hulp voor de professional. De kipper karakteriseert zich door een chassis uit twee delen en is in veel uitvoeringen verkrijgbaar. Al onze Kippers worden in Europa verkocht door geselecteerde dealers. Meer informatie over deze adressen vindt u op de contact pagina.

Kies uw eigen afmeting van de Kipper
De EDUARD kipper is speciaal ontworpen voor het eenvoudig storten van losse lading. De Achterwaartse kippers zijn verkrijgbaar als enkelasser en tandemasser ( dubbelasser) en ongeremd óf geremd. De driezijdige kippers zijn dubbelassig en geremd. Naast de diverse laadvermogens zijn de kippers verkrijgbaar in de afmetingen 2.60 x 1.50m, 3.10x 1.60m en 3.30 x 1.80m. Maak uw eigen keuze met onze configurator

Button aanhangwagen samenstellen

Wat is een Kipper?
Een kipper is een plateauwagen die ook nog de mogelijkheid heeft om de laadvloer te kippen. Dit kan alleen achterwaarts of zelfs driezijdig. Ideaal voor het verplaatsen van losse lading zoals zind of grind. Naast de verschillende maatvoeringen zijn de kippers van EDUARD verkrijgbaar met een handpomp of elektrische aansturing van de hydraulische pomp.

Waarom een Kipper van EDUARD Aanhangwagens?

Sinds 2013 hebben wij de kipper in ons assortiment en heeft het een belangrijk marktaandeel in de aanhangwagen markt veroverd. Dit kan alleen met een kwalitatieve, sterke aanhanger die aan de strenge eisen van de professionele gebruiker voldoet.  Uitmuntende hydrauliek, sterke kokerprofielen, stalen laadvloeren en ruime keuze in uitvoeringen. Lees meer over Eduard Aanhangwagens.

Ook voor andere aanhangwagens kunt u bij ons terecht.  Naast de kippers is EDUARD gespecialiseerd in plateauwagensautotransportersmachinetransporters en multitransporters. Op onze site vind u foto’s en meer specifieke informatie over de aanhangwagen die u zoekt! Wilt u liever persoonlijk contact? Overleg dan met één van onze dealers! Deze vindt u onder de contact pagina.

EDUARD aanhangwagens kunnen worden uitgerust met een verscheidenheid aan accessoires.

  • Robuust bovenchassis
  • Stalen vloerplaat ( optioneel)
  • Achterwaarts of 3 zijdig kipbaar
  • Handmatig, elektrisch of met afstandbediening kipbaar
  • Europees dealernetwerk

 

Voorbeeldmodellen

 

Wij maken gebruik van cookies om de beleving en het gebruik van deze site te optimaliseren. Geef ons ook toestemming deze site en de merkbeleving relevant te maken voor jou. Lees meer!