Autotransporter | tot 3.500 kg | geremd | Alu borden, 10 cm hoog | Handpomp

Zoek je een alles-in-één-oplossing voor het transport van je auto? Kies dan voor een kantelbare dubbelasser autotransporter. Het bijzonder hoge gebruiksgemak en de uitzonderlijke betrouwnaarheid van dit type autotransporter maakt de kantelbare dubbelasser tot een populaire keuze.

Waarom een kantelbare autotransporter?

Het voordeel van een kantelbare dubbelasser autotransporter is dat dit type aanhangwagen geschikt is voor bijna ieder type auto. Met de kleine oprijhoek van slechts 5,7° tot 12° is deze kantelbare autotransporter ook geschikt voor voertuigen met een lage wielophanging. Met de handpomp zet je het kantelsysteem eenvoudig in werking en kun je jouw auto snel en eenvoudig op de plateauwagen rijden.

Het unieke kantelsysteem maakt het laden en lossen van de aanhanger erg eenvoudig. Bovendien zal je auto niet beschadigen dankzij de kleine oprijhoek. En ga je voor extra veiligheid? Kies er dan voor om een huif toe te voegen aan je autotransporter. Hiermee is je auto ook gedurende de rit volledig beschermd tegen weer en wind.

Diverse afmetingen

Onze kantelbare autotransporters met dubbele as zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Afhankelijk van het type auto dat je wilt vervoeren kun je kiezen uit een afmeting van 506 x 200 cm tot maar liefst 606 x 200 cm. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare oplossing voor het transport van jouw auto.

Met de handige configurator op onze website stel je eenvoudig je kantelbare autotransporter volledig naar wens samen. Kies je afmeting en de accessoires en ga vertrouwd op pad.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden