Werken bij Eduards Trailer Factory

Een job waarin je samen met de organisatie kan groeien? Dan is werken bij Eduards Trailer Factory jouw ding. 

Eduards Trailer Factory (ETF), in de volksmond Eduard genaamd, is een familiebedrijf opgericht door Eduard Saris in 2001. Eduard is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van geremde en ongeremde aanhangwagens zoals plateauwagens en kippers. 

Werken bij Eduard?

team
Team van vakmensen
Altijd in ontwikkeling
trailers
No-nonsense cultuur
Zo kan jij werken zoals jij het prettig vindt.
productie
Groeiend bedrijf
Professionele inhouse productie
Configureer
Innovatief
Altijd naar wens met onze configurator

Manieren om te groeien

Ontwikkelen en groeien is belangrijk. Voor het bedrijf én voor Eduard Saris als ondernemer en persoon. Als het gaat om innovaties is hij meestal zelf de aanjager. Daarbij werkt hij nauw samen met zijn technische engineers.  

“Híj kent alle technische mogelijkheden, ík ken de behoeften in de markt. Dat is mooi, we inspireren elkaar om steeds met nieuwe oplossingen te komen. Nieuwe manieren om te groeien.” 

Groei faciliteren

“Natuurlijk is er constant de vraag: hoe kunnen we zo efficiënt mogelijk produceren. We willen de business gezond houden, ook voor de toekomst. Daarbij vind ik het zeker zo belangrijk dat mijn medewerkers gezond zijn en goed in hun vel zitten.  

Met een coach werken we individueel en in teams aan meer betrokkenheid en werkplezier. Ik wil zorgen dat mijn mensen hier graag willen zijn en dat zij voelen dat hun bijdrage ertoe doet. Dat zij de kans krijgen zich te upgraden in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor mij is dat een van de mooiste kanten van ondernemen: de groei van mensen kunnen faciliteren.” 

Wat kun je verwachten bij ETF?

  • Groeiend team van gedreven vakmensen. 

  • No-nonsense cultuur. We zeggen waar het op staat. 

  • Multiculturele omgeving waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. 

  • Aantrekkelijke verloning in combinatie met correcte arbeidsvoorwaarden. 

eduard productie

Onze vacatures

Eduard is steeds op zoek naar gedreven mensen. Mensen met passie, goesting om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Ontdek al onze openstaande vacatures.

Sales Representative

Als Sales Representative – BENELUX ben je verantwoordelijk voor het actief benaderen van potentiële dealers, het samenwerken met bestaande dealers en het sluiten van overeenkomsten om de verkoopdoelstellingen te behalen. Je bent een enthousiaste en zelfgemotiveerde professional die gedreven wordt door het behalen van resultaten.

Project engineer

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheer van technische projecten, van concept tot implementatie. Je werkt nauw samen met multidisciplinaire teams om projectdoelen te bereiken binnen gestelde tijdlijnen en budgetten. De ideale kandidaat heeft een sterke technische achtergrond, uitstekende organisatorische vaardigheden en de capaciteit om complexe problemen op te lossen.

 

Onze waarden

Portret

EERLIJK & OPEN

We communiceren eerlijk en open op een manier waarbij opbouwende feedback mogelijk is. Zo zorgen we ervoor dat collega's, klanten en leveranciers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

V-dissel

VOL PASSIE

Passi en gedrevenheid. We houden van uitdagingen en maken elkaar sterker! Bij Eduard werken we met enthousiasme en de positieve mindset.

banden productie

GEWOON DOEN!

Vanuit vakmanschap en expertise werken we samen aan onze groei en stimuleren we elkaar om initiatief te nemen. We zijn doeners, we communiceren helder en ageren flexibel en daadkrachtig bij uitdagingen.

Denker, doener of anders?

Hanna productie