Werken bij Eduards Trailer Factory

Een job waarin je samen met de organisatie kan groeien? Dan is werken bij Eduards Trailer Factory jouw ding. 

Eduards Trailer Factory (ETF), in de volksmond Eduard genaamd, is een familiebedrijf opgericht door Eduard Saris in 2001. Eduard is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van geremde en ongeremde aanhangwagens zoals plateauwagens en kippers. 

Werken bij Eduard?

team
Team van vakmensen
Altijd in ontwikkeling
trailers
No-nonsense cultuur
Zo kan jij werken zoals jij het prettig vindt.
productie
Groeiend bedrijf
Professionele inhouse productie
Configureer
Innovatief
Altijd naar wens met onze configurator

Manieren om te groeien

Ontwikkelen en groeien is belangrijk. Voor het bedrijf én voor Eduard Saris als ondernemer en persoon. Als het gaat om innovaties is hij meestal zelf de aanjager. Daarbij werkt hij nauw samen met zijn technische engineers.  

“Híj kent alle technische mogelijkheden, ík ken de behoeften in de markt. Dat is mooi, we inspireren elkaar om steeds met nieuwe oplossingen te komen. Nieuwe manieren om te groeien.” 

Groei faciliteren

“Natuurlijk is er constant de vraag: hoe kunnen we zo efficiënt mogelijk produceren. We willen de business gezond houden, ook voor de toekomst. Daarbij vind ik het zeker zo belangrijk dat mijn medewerkers gezond zijn en goed in hun vel zitten.  

Met een coach werken we individueel en in teams aan meer betrokkenheid en werkplezier. Ik wil zorgen dat mijn mensen hier graag willen zijn en dat zij voelen dat hun bijdrage ertoe doet. Dat zij de kans krijgen zich te upgraden in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor mij is dat een van de mooiste kanten van ondernemen: de groei van mensen kunnen faciliteren.” 

  Wat kun je verwachten bij ETF?

  • Groeiend team van gedreven vakmensen. 

  • No-nonsense cultuur. We zeggen waar het op staat. 

  • Multiculturele omgeving waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. 

  • Aantrekkelijke verloning in combinatie met correcte arbeidsvoorwaarden. 

  eduard productie

  Onze vacatures

  Eduard is steeds op zoek naar gedreven mensen. Mensen met passie, goesting om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Ontdek al onze openstaande vacatures.

  Content Marketeer

  Als Content Marketeer creëer, coördineer en organiseer je de content op alle verschillende (digitale) kanalen. Van teksten schrijven, digitale kanalen beheren en ontwikkelen tot het mee uitdenken van de contentstrategie en -opportuniteiten. Je krijgt de mogelijkheid om zelf initiatieven te nemen en het Marketing aspect volledig te ownen.

  Montagemedewerker

  Eduards Trailer Factory heeft nog grote plannen. Wil jij deel uit van maken en (mee)bouwen aan het trailerpark van morgen? Wij zijn nog op zoek naar een gemotiveerde montagemedewerker. Can we hook you up?

  Sales Manager

  Als Sales Manager denk je strategisch mee na over hoe we met Eduards Trailer Factory de volgende groeispurt kunnen waarmaken en vertaal je dit naar een integraal sales- & marketingverhaal.  We rekenen op jou om een data – onderbouwde verkoopprognose uit te werken waar de andere processen op aangestuurd kunnen worden. Je bent een salesgeneralist die zowel het onderhouden en uitbouwen van het huidige dealernetwerk als het ontwikkelen van nieuwe business opportuniteiten met volle goesting aanvliegt.

  Heftruck

  Wil je graag deel uitmaken van een groeiende organisatie? (Mee)bouwen aan het trailerpark van morgen? Eduards Trailer Factory heeft nog grote plannen en daarvoor zoeken we nog gemotiveerde heftrucker. Can we hook you up?

  Onze waarden

  Portret

  EERLIJK & OPEN

  We communiceren eerlijk en open op een manier waarbij opbouwende feedback mogelijk is. Zo zorgen we ervoor dat collega's, klanten en leveranciers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

  V-dissel

  VOL PASSIE

  Passi en gedrevenheid. We houden van uitdagingen en maken elkaar sterker! Bij Eduard werken we met enthousiasme en de positieve mindset.

  banden productie

  GEWOON DOEN!

  Vanuit vakmanschap en expertise werken we samen aan onze groei en stimuleren we elkaar om initiatief te nemen. We zijn doeners, we communiceren helder en ageren flexibel en daadkrachtig bij uitdagingen.

  Denker, doener of anders?

  Hanna productie