Een job waarin je samen met de organisatie kan groeien? Dan is werken bij Eduards Trailer Factory (ETF) jouw ding.

Eduards Trailer Factory (EDUARD) is in 2001 opgericht door Eduard Saris. We zijn gespecialiseerd in ontwikkeling, montage en verkoop van ongeremde en geremde aanhangwagens (zoals plateauwagens, autotransporters, multi-transporters, kippers etc.). 

Team van vakmensen
Team van vakmensen
No-nonsense cultuur
No-nonsense cultuur
Groeiend bedrijf
Groeiend bedrijf
Innovatief
Innovatief

Manieren om te groeien

Ontwikkelen en groeien is belangrijk. Voor het bedrijf én voor Eduard Saris als ondernemer en persoon. Als het gaat om innovaties is hij dan ook meestal zelf de aanjager. Daarbij werkt hij nauw samen met zijn technische engineers. “Híj kent alle technische mogelijkheden, ík ken de behoeften in de markt. Dat is mooi, we inspireren elkaar om steeds met nieuwe oplossingen te komen. Nieuwe manieren om te groeien.”

Groei faciliteren

“Natuurlijk is er constant de vraag: hoe kunnen we zo efficiënt mogelijk produceren. We willen de business gezond houden, ook voor de toekomst. Daarbij vind ik het zeker zo belangrijk dat mijn medewerkers gezond zijn en goed in hun vel zitten. Met een coach werken we momenteel individueel en in teams aan meer betrokkenheid en werkplezier. Ik wil zorgen dat mijn mensen hier graag willen zijn en dat zij voelen dat hun bijdrage ertoe doet. Dat zij de kans krijgen zich te upgraden in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor mij is dat een van de mooiste kanten van ondernemen: de groei van mensen kunnen faciliteren.”

Wat kun je verwachten van een job bij ETF?

  • Groeiend team van gedreven vakmensen.
  • No-nonsense cultuur. We zeggen waar het op staat.
  • Multiculturele omgeving waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn.
  • Aantrekkelijke verloning in combinatie met correcte arbeidsvoorwaarden.

Business Controller

Als Business Controller voed jij het management met brede input en advies met het oog op het optimaliseren van bedrijfsstrategische processen. Je ziet de organisatie als een geheel, een samenspel van verschillende expertises en kan vanuit dat perspectief data - onderbouwde adviezen aanreiken zodat we on track blijven voor het bereiken van de vooropgestelde ambitie. Als rechterhand van de zaakvoerder manage je de uitvoering van bedrijfsplannen, evalueer je de resultaten en daagt de expertisehoofden uit.

Inventory Specialist

Als Inventory Specialist kent het inkoop – en voorraadbeheer voor jou weinig geheimen. Je coördineert, organiseert en controleert de afgesproken goederenstroom en bent zo de schakel tussen de inkoop manager (vandaag onze CEO) en de productie.

Technisch Operator

Als technisch operator sta je enerzijds als back – up machineoperator van de bordenmachine zodat de opgelegde ouput gegarandeerd kan worden. Anderzijds functioneer je als technisch manusje van alles hierbij sta je in voor het  dagelijks onderhoud van de machines, gereedschap & de gebouwen. Je voert het onderhoud uit, volgt mee op en koppelt terug aan de Facility Officer om de goede staat van machines en het gebouw te garanderen.

Heftruck

Wil je graag deel uitmaken van een groeiende organisatie? (Mee)bouwen aan het trailerpark van morgen? Eduards Trailer Factory heeft nog grote plannen en daarvoor zoeken we nog gemotiveerde heftrucker. Can we hook you up?

Montagemedewerker

Eduards Trailer Factory heeft nog grote plannen. Wil jij deel uit van maken en (mee)bouwen aan het trailerpark van morgen? Wij zijn nog op zoek naar een gemotiveerde montagemedewerker. Can we hook you up?