Deze plateauwagen 311x160cm dubbelasser geremd is de perfecte keuze wanneer je regelmatig gebruikmaakt van een aanhanger voor uiteenlopende doeleinden. Heb je vaak een aanhanger nodig voor je bedrijf of ben je als particulier op zoek naar een slimme oplossing voor jouw klussen? Met deze plateauwagen met een laadvermogen van 2000 kg zit je goed.

Rijbewijs BE

De dubbele as van dit model plateauwagen zorgt voor een goede wegligging en verbeterde stabiliteit zowel tijdens de rit als bij het laden en lossen. Je dient te beschikken over een rijbewijs BE om met een geremde dubbelasser plateauwagen te mogen rijden, echter biedt dit je wel de mogelijkheid om lading tot wel 2.000 kg te vervoeren. Ideaal voor wat grotere klussen waar zwaardere lading bij komt kijken.

De juiste accessoires

Om je plateauwagen dubbelasser geremd nog beter te laten aansluiten op het doel dat jij voor ogen hebt, kun je accessoires toevoegen die het werk nog makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan oprijplaten voor het snel en eenvoudig laden en lossen, een huif ter bescherming van de lading op je aanhanger of een voorrek voor extra veiligheid en versteviging van hoge of lange lading. Ook verhoogde opzetborden, loofrekken of schokdempers zijn toe te voegen aan jouw plateauwagen.

Alle mogelijkheden van een plateau aanhanger

Onze plateau aanhangwagens bouwen we voor je, precies zoals je deze nodig hebt. Eduard plateauwagens zijn verkrijgbaar als enkel- en tandem- of drieasser, geremd of ongeremd, in meer dan 20 verschillende afmetingen, tot 6 meter lang, in diverse laadvermogens, van 750 kg tot 3500 kg en in 3 laadvloerhoogtes.

Eduard Plateauwagens
img_6427_verhuis JPEG