Zoek je een eenvoudige plateauwagen die toch behoorlijk wat gewicht kan dragen? Dan is deze plateau aanhanger 230x145cm enkelasser geremd een goede keuze. Deze plateauwagen heeft een hoger laadvermogen dan de ongeremde variant maar behoudt het overzichtelijke formaat. Op die manier kun je de lading vervoeren die je wilt zonder in te leveren op mobiliteit.

Het voordeel van een plateauwagen

Al onze aanhangers zijn plateauwagens. Dit houdt in dat, in tegelstelling tot bakwagens, de wielen onder de laadvloer staan. Dat verschil maakt een plateauwagen een stuk veelzijdiger dan de bakwagen. Je navigeert smalle straten met gemak en je kunt de totale breedte van de laadvloer benutten. Ook de wegligging is een stuk aangenamer.

Onze plateauwagens zijn standaard uitgerust met talrijke vastzetpunten, afklapbare en afneembare bordwanden en een multiplex-vloerplaat met antisliplaag uit één stuk. Indien gewenst kun je er bovendien voor kiezen om oprijplaten toe te voegen aan je plateauwagen. Hiermee wordt het laden en lossen nog eenvoudiger.

Alle mogelijkheden van een plateau aanhanger

Onze plateau aanhangwagens bouwen we voor je, precies zoals je deze nodig hebt. Eduard plateauwagens zijn verkrijgbaar als enkel- en tandem- of drieasser, geremd of ongeremd, in meer dan 20 verschillende afmetingen, tot 6 meter lang, in diverse laadvermogens, van 750 kg tot 3500 kg en in 3 laadvloerhoogtes.

Eduard Plateauwagens
Plateau aanhanger