Verlaagd in prijs - Plateau aanhanger - 330x180 cm 3000 kg met oprijplaten

Deze plateau aanhanger van 330x180cm met oprijplaten is de perfecte keuze wanneer je regelmatig gebruikmaakt van een aanhanger voor uiteenlopende doeleinden. Heb je vaak een aanhanger nodig voor je bedrijf of ben je als particulier op zoek naar een slimme oplossing voor jouw klussen? Met deze geremde dubbelasser met een laadvermogen van 3000 kg zit je goed.  Deze plateauwagen met oprijplaten is tijdelijk verlaagd in prijs.

Vraag jouw nettoprijs aan via onderstaande knop!

Waarom een geremde dubbelasser van Eduard?

Hoe je jouw Eduard aanhanger ook samenstelt, een paar belangrijke kenmerken hebben alle aanhangers gemeen. 

Eduard plateauwagens hebben een volledig gelast chassis wat de robuuste basis vormt van deze aanhanger. De vele touwhaken die gelast zijn aan het chassis, zorgen ervoor dat je je lading eenvoudig kan vastzetten. Ook aan een opberglade onder de laadvloer is gedacht. Hierdoor heb je jouw oprijplaten altijd bij de hand. De vloerplaat is gemaakt uit één stuk en heeft een antisliplaag. Dit zorgt voor het nog veiliger vervoeren van jouw lading.

De borden zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Zo gaat je aanhanger langer mee. Alle borden van de aanhangwagen zijn afneembaar. Zo gebruik je de volledige breedte als laadruimte en plaats je zware ladingen met gemak. 

Handige accessoires