Deze machinetransporter met een laadvermogen van 3000kg heeft een bijzonder kleine oprijhoek dankzij het unieke kantelsysteem. Afhankelijk van de lengte en hoogte van de laadvloer is de oprijhoek bij een Eduard machinetransporter met oprijklep slechts 5,7 ° tot 12 °. Dit betekent dat je zeer gemakkelijk machines op de laadvloer kunt rijden. Machinetransporters die zijn voorzien van oprijplaten, hebben zelfs een nog kleinere hoek: slechts 4,7 ° tot tot 9 °. Met behulp van de oprijklep over de hele breedte van de aanhangwagen wordt het laden van machines heel eenvoudig. 

Wat is een machinetransporter?

Een machinetransporter is een plateauwagen ingericht op het vervoeren van machines en andere voertuigen. Een machinetransporter is doorgaans uitgerust met een oprijklep en kiepsysteem waardoor machines en voertuigen gemakkelijk op de plateauwagen gereden kunnen worden. Dit maakt het laden van machines niet alleen eenvoudiger, maar ook een stuk veiliger.

De machinetransporters van Eduard zijn leverbaar in diverse afmetingen tot 6 meter en een laadvermogen tot 3500 kilo. Op die manier kun je een machinetransporter aanschaffen die geschikt is voor ieder transport. Bovendien kun je rekenen op de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak.

Heb je advies nodig over de juiste machinetransporter voor jouw doeleinden? Ga dan langs bij een dealer bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat je de juiste machinetransporter aanschaft en dat overal aan gedacht is.

Alle mogelijkheden van een machinetransporter

De machinetransporters van Eduard hebben een laadvermogen tussen de 2000 kg en 3500 kg en zijn leverbaar tot een lengte van 6 meter. Hiermee bieden we jou de mogelijkheid om een machinetransporter samen te stellen die geschikt is voor alle doeleinden. Meer weten over de verschillende mogelijkheden van onze machinetransporters? Lees hier verder!

Machinetransporters van Eduard
Machinetransporter Eduard