Zoek je een aanhanger die je echt alle mogelijkheid biedt om je klus uit te voeren? Kies dan voor deze driezijdige kipper dubbelasser geremd met een laadvermogen van 2.700 kg. Dit type kipper beschikt over een laadvloer die naar maar liefst drie kanten kan kiepen. Dit geeft jou de mogelijkheid om waar dan ook je lading eenvoudig te lossen – ook op moeilijk bereikbare plekken of locaties met weinig ruimte om te manoeuvreren.

Een driezijdige kipper voor al jouw klussen

Kippers zijn bij uitstek geschikt voor het transport van losse lading. Denk bijvoorbeeld aan zand, grind, puin of tuinafval. Je lost zonder enige moeite je lading door de laadvloer naar een kant naar keuze te laten kiepen. Zo ben je niet afhankelijk van rijrichtingen en hoef je de aanhanger nooit in onmogelijke hoeken te draaien om de juiste positie voor het lossen te bereiken.

Dankzij de elektrisch aangestuurde hydraulische pomp kun je de laadvloer snel laten kiepen. Tot een lading van maar liefst 2.700 kg is dit in een handomdraai gebeurd. Dankzij de stalen vloerplaat kan losse lading goed schuiven wat het lossen alleen maar vergemakkelijkt. Voeg daarnaast ook de gewenste accessoires toe zoals verhoogde opzetborden of loofrekken.

Kies de juiste afmeting

Onze driezijdige kippers dubbelasser geremd zijn leverbaar in twee verschillende afmetingen. De kleinste uitvoering is 310 x 160 cm en de grotere variant heeft een afmeting van 330 x 180 cm. Afhankelijk van de aard van de klussen die jij gaat uitvoeren, kies je eenvoudig een afmeting die hierbij past. Bij twijfel kun je je altijd laten adviseren door één van onze specialisten of door een dealer bij jou in de buurt.

Met een driezijdige kipper van Eduard kun je rekenen op de beste kwaliteit en hoogwaardige afwerking. We zorgen ervoor dat jij vertrouwd op weg kunt en je klus optimaal kunt uitvoeren.

Alle mogelijkheden van een kipper

De kippers van Eduard hebben een laadvermogen tussen de 750 kg en 3500 kg en zijn leverbaar tot een lengte van 330 centimeter. Hiermee bieden we jou de mogelijkheid om een kipper samen te stellen die geschikt is voor alle doeleinden. Meer weten over de verschillende mogelijkheden van onze kippers? Lees hier verder!

Eduard Kippers
Driezijdige kipper