Voor het transport van voornamelijk lichte losse lading is een kipper dubbelasser ongeremd een uitstekende oplossing. Met dit type kipper heb je namelijk voor een scherpe prijs een multifunctionele aanhanger in huis. Naast het kiepsysteem bieden ook de afneembare en afklapbare borden uitkomst bij het laden en lossen van lading. Ondanks dat je kipper enkel achterwaarts kiept kun je zo toch van alle kanten laden. Een achterwaartse kipper dubbelasser ongeremd biedt dus een ideale oplossing voor het transport van losse lading tot 750 kg.

Het voordeel van een dubbelasser kipper

Met een dubbelasser kipper kun je rekenen op vier wielen die het gewicht van de lading goed verdeling. Dit zorgt voor een optimale wegligging en een stabiel geheel. Dankzij de vier wielen kan de kipper namelijk horizontaal blijven staan wanneer deze ontkoppeld is. Ook biedt de dubbele as extra ondersteuning wanneer de laadvloer met de hydraulische handpomp omhoog wordt geduwd.

Bij dit type kipper heb je de keuze uit een laadvloer gemaakt van multiplex of staal. Afhankelijk van de lading die je wilt vervoeren met jouw kipper kan het verstandig zijn om voor een vloerplaat van staal te kiezen voor extra stevigheid.

Stel je eigen kipper samen

Is een kipper de juiste oplossing voor jou? Stel dan je kipper volledig naar wens samen. Kies voor aanvullende accessoires zoals loofrekken, verhoogde opzetborden of schokdempers en creëer een aanhanger die volledig voldoet aan jouw wensen en eisen.

Alle mogelijkheden van een kipper

De kippers van Eduard hebben een laadvermogen tussen de 750 kg en 3500 kg en zijn leverbaar tot een lengte van 330 centimeter. Hiermee bieden we jou de mogelijkheid om een kipper samen te stellen die geschikt is voor alle doeleinden. Meer weten over de verschillende mogelijkheden van onze kippers? Lees hier verder!

Eduard Kippers
Driezijdige kipper