Motortrailer

Regelmatig een motorvoertuig van A naar B verplaatsen was nog nooit zo eenvoudig met een motortrailer van Eduard. De motortrailer beschikt over dusdanig veel laadruimte dat het plaats biedt aan meerdere voertuigen. Deze aanhangwagens worden regelmatig aangeschaft door enthousiaste motorcrossers die het hele land door gaan. Onze motortrailers geeft hun een systeem om hun voertuigen makkelijk en veilig te vervoeren.

Het prettige aan de motortrailer is dat deze niet uitsluitend te gebruiken is als aanhangwagen voor uw voertuig. Door de ruim opgezette laadbak kunt u deze Eduard aanhangwagen ook inzetten als transportmiddel bij uw verhuizing of het afvoeren van restafval.

Over de motortrailer

Afmeting\Gewicht 750 1000 1350 1500 2000 2500 2700 3000 3500
256x150 1/2 1 1 1 2 2 2    
310x160 1/2 1 1 1 2 2 2 2  
506x200         2 2 2 2 2/3

 

Multitransporters zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen tot 6.0 meter. Klik hier voor alle afmetingen.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden

Aanhangwagen motor

De Eduard aanhangwagen voor de motor heeft een aantal interessante features. Aan de achterzijde van deze aanhangwagens is een opening gemaakt, die u kunt benaderen door de nummerplaat te kantelen. Hier bevinden de oprijplaten zich. Deze platen liggen dus precies onder de laadvloer en zijn gemakkelijk uit te schuiven. Tevens zijn ze uitgerust met een sterk profiel, waardoor u grip houdt zodra u uw tweewieler op de aanhangwagen voor motor plaatst.

Indien gewenst kan Eduard dit type trailer uitrusten met steunpoten. Deze pilaren zorgen voor extra stabiliteit tijdens het oprijden van de motor. Aan weerszijden van de motortrailer bevinden zich een aantal sjorogen. Deze stalen ringen zijn dusdanig sterk dat uw motor geen enkele kans heeft om van de aanhangwagen te vallen tijdens het vervoer als er spanbanden zijn aangebracht.

750-3500 kg
750-3500 kg
256x150 - 606x220 cm
256x150 - 606x220 cm
1800+ Modellen
1800+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Enkelasser aanhanger

Als u een motortrailer wilt kopen bij Eduard, dan krijgt u hoe dan ook een enkelasser aanhanger tot uw beschikking. Hierbij maken we onderscheid tussen twee soorten: een geremde enkelasser aanhanger of een ongeremde variant.

De geremde motortrailer is voorzien van een bepaald mechanisme dat ervoor zorgt dat de duwende beweging van de auto wordt omgezet in een trekkende beweging. Op deze manier komt de aanhanger tot stilstand zodra de auto een remmende beweging maakt. Bij een ongeremde aanhangwagen dient het voertuig dat trekt ervoor zorgen dat de aanhanger vaart mindert.

Aanhanger met huif

Bij Eduard heeft u ook enkele uitbreidingsmogelijkheden. Zo is het ook mogelijk om de motortrailer als aanhanger met huif te bestellen. Dit heeft als voordeel dat uw voertuig altijd droog op de plaats van bestemming komt en u niet het risico loopt dat het voertuig beschadiging oploopt door onvoorziene weersomstandigheden.

Naast de mogelijkheid om de trailer als aanhanger met huif te bestellen, bieden we ook een aantal andere uitbreidingsmogelijkheden. Onze stootdempers voorkomen dat u iedere inham in de weg voelt tijdens het rijden.

Motortrailer kopen

Besluit u een motoraanhangwagen te kopen bij Eduard, dan heeft u eveneens invloed op een aantal andere factoren. Met onze handige generator kunt u uw motortrailer personaliseren. Hierbij bent u degene die bepaalt wat het daadwerkelijke laadvermogen wordt, hoe breed de aanhangwagen moet worden en welke lengte u wenst.

Eduard heeft langlopende samenwerkingen met partners door heel Europa, waardoor er altijd wel een aanbieder bij u in de buurt is. Wilt u weten waar deze zich bevinden? Bekijk dan onze dealers!