Een Eduard voor iedere lading

Met een Eduard aanhanger vervoer je iedere lading eenvoudig en snel. In het weekend Elon Musk gespeeld en een veels te grote raket gebouwd? Vervoer het eenvoudig met een multitransporter van Eduard. Foutje in de berekeningen gemaakt? Dan los je de brokstukken net zo makkelijk bij de stort met een Eduard kipper. Wat je ook wil vervoeren, Eduard heeft een passende oplossing. Van enkelas plateauwagens tot dubbel kippers.

Een plateauwagen voor iedere lading

Op zoek naar een aanhanger waarmee jij jouw bouwkundige hoogstandjes, kunstprojecten en alles ertussen in kunt vervoeren? Dan is een Eduard plateauwagen wat voor jou! De Eduard plateauwagens zijn verkrijgbaar als enkel-, tandem- of drieasser. Geremd of ongeremd! En met verschillende laadvermogens. Zo vind jij dus gegarandeerd de aanhanger die past bij jouw lading!

Plateauwagens
Rocket - trailer 1

Multitransporter, multifunctioneel!

Met een multitransporter van Eduard kun jij alle kanten op! Inclusief lading. Onze multitransporters zijn geschikt voor ieder type transport. Of je nu op zoek bent naar een aanhangwagen om losse lading, voertuigen of machines mee te vervoeren. Dat maakt de multitransporter multifunctioneel. De aanhangwagen voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Zo ga je met een goed gevoel de weg op! Zowel als particulier als op professioneel niveau.

Multitransporters
Rocket - trailer 2

Vervoeren van losse lading

Aan de slag met het vervoeren van losse lading? Maak het jezelf makkelijk met een kipper! Perfect voor het opruimen van zand, grind, stenen – of je mislukte bouwproject. De kippers zijn verkrijgbaar met een handpomp of elektrische aansturing en je kunt kiezen uit een laadvloer die achterwaarts of zelfs driezijdig kiept! Al onze kippers zijn kwalitatieve, sterke aanhangers van de hoogste kwaliteit die aan de strengste eisen van de gebruiker voldoen. 

Kippers
rocket trailer

Accessoires 

Heb jij specifieke wensen voor het vervoeren van jouw lading? Dan bieden onze accessoires de uitkomst! Alle Eduard aanhangwagens kunnen volledig naar jouw wens gepersonaliseerd worden met ons uitgebreide assortiment aan loofrekken, voorrekken, opzetborden, stootdempers, huiven, en meer! Met de juiste accessoires creëer jij meer vastzetpunten voor je lading, bescherm je jouw lading of vergroot je het rijcomfort! Stel zelf jouw ideale aanhanger samen en ontdek de mogelijkheden!