Bij het aanschaffen van een aanhanger moet je letten op een aantal punten. Dit voorkomt dat je een aanhanger kiest die niet geschikt is voor de klussen die je wilt uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het laadvermogen, de afmeting van de aanhanger en de eventuele accessoires. Bij Eduard vind je aanhangers in diverse soorten en maten. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Plateau aanhanger

De aanhangers van Eduard zijn stuk voor stuk hoogwaardige plateauwagens. Dit betekent dat de wielen onder de laadvloer staan. Dit zorgt voor een optimaal gebruik van het laadplateau en verbeterde mobiliteit van de aanhanger. Daarnaast verhoogt dit het totale laadvermogen vergeleken met een bakwagen waar de wielen naast de laadvloer staan.

De plateau aanhangers te koop bij Eduard zijn naar eigen wens volledig samen te stellen. Met onze handige configurator geef je aan waar jouw aanhanger aan moet voldoen en bereken je gemakkelijk de prijs van jouw samengestelde aanhangwagen. Je koopt zo eenvoudig en snel een betrouwbare aanhangwagen waarmee je veilig de weg op kunt.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden

Tandemasser aanhanger te koop

Zoek je een aanhangwagen met meer laadvermogen? Kies dan voor een tandemasser. Deze uitvoering is voorzien van een dubbele as en heeft vier wielen, waardoor het laadvermogen hoger ligt dan een enkelasser. Ook deze aanhangwagens zijn leverbaar in een uitvoering die past bij jouw doeleinden.

Enkel-, tandem- en drieasser

Jouw aanhangwagen naar wens samengesteld

Op onze website vind je een handige configurator die je de mogelijkheid biedt om een aanhangwagen naar wens samen te stellen. Bepaal de gewenste uitvoering van je aanhangwagen, het laadvermogen en de afmeting en kies eventueel voor aanvullende accessoires.  De configurator berekent de totaalprijs zodat je direct weet waar je aan toe bent. Zo hebben we voor iedere klus een aanhanger te koop.