Momenteel verlaagd in prijs - Plateau aanhanger 311x160 cm

Ben je op zoek naar een degelijke en veelzijdige plateauwagen waarvoor je enkel een rijbewijs B nodig hebt? Dan is deze plateau aanhanger van 311x160 cm met een laadvermogen van 750 kg perfect voor jou! Dankzij de dubbele as is dit model erg stabiel en blijft jouw aanhangwagen horizontaal staan wanneer deze ontkoppeld is. Dankzij de afneembare en afklapbare wandborden kun je bovendien aan alle kanten laden en lossen. Hiermee biedt deze aanhanger een uitkomst voor alledaagse klussen. Deze plateauwagen is tijdelijk verlaagd in prijs.

Vraag jouw nettoprijs aan via onderstaande knop!

Waarom een ongeremde dubbelasser van Eduard?

Hoe je jouw Eduard aanhanger ook samenstelt, een paar belangrijke kenmerken hebben alle aanhangers gemeen. 

Eduard plateauwagens hebben een volledig gelast chassis wat de robuuste basis vormt van deze aanhanger. De vele touwhaken die gelast zijn aan het chassis, zorgen ervoor dat je je lading eenvoudig kan vastzetten. De vloerplaat is gemaakt uit één stuk en heeft een antisliplaag. Dit zorgt voor het nog veiliger vervoeren van jouw lading.

De borden zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Zo gaat je aanhanger langer mee. Alle borden van de aanhangwagen zijn afneembaar. Zo gebruik je de volledige breedte als laadruimte en plaats je zware ladingen met gemak. 

Handige accessoires