Verlaagd in prijs - Driezijdige kipper 330x180 cm 3500 kg met oprijplaten

Een aanhanger die je echt alle mogelijkheid biedt om een klus uit te voeren? Kies dan voor deze driezijdige kipper dubbelasser geremd. Dit type kipper beschikt over een laadvloer die naar maar liefst drie kanten kan kiepen. Dit geeft jou de mogelijkheid om waar dan ook je lading eenvoudig te lossen. Ook op moeilijk bereikbare plekken of locaties met weinig ruimte om te manoeuvreren. Deze kipper met oprijplaten is tijdelijk verlaagd in prijs.

Vraag jouw nettoprijs aan via onderstaande knop!

Waarom een geremde dubbelasser kipper van Eduard?

Hoe je jouw Eduard aanhanger ook samenstelt, een paar belangrijke kenmerken hebben alle varianten gemeen. 

Het chassis is gelast en volbad verzinkt wat de robuuste basis vormt van deze aanhanger. In het onderraam van onze driezijdige kippers brengen we standaard extra versteviging aan. Beveilig je lading aan de talrijke vastzetpunten. Ga voor een kwalitatieve, sterke aanhanger die aan de strenge eisen van de professionele gebruiker voldoet. Uitmuntende hydrauliek, sterke kokerprofielen en stalen laadvloeren.

Dankzij de handige opberglade onder de laadvloer heb je jouw oprijplaten altijd bij de hand. De borden zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Zo gaat je aanhanger langer mee. Alle borden van de aanhangwagen zijn afneembaar. Zo gebruik je de volledige breedte als laadruimte en plaats je zware ladingen met gemak. 

Handige accessoires