Achterwaartse Kipper - dubbelasser geremd

Tot 2.000 kg | Alu borden, 30 cm hoog | Elektrische & noodhandpomp

Ben je op zoek naar een kipper met een laadvermogen tot wel 2.000 kg? De achterwaartse kipper dubbelasser geremd is betrouwbaar, functioneel en heeft een hoog laadvermogen. Dit maakt de kipper zeer geschikt voor losse lading waarvan de totale massa al gauw kan oplopen. Met deze dubbelasser geremde kipper ben je verzekerd van een hoogwaardige oplossing voor jouw transport.

Met een achterwaartse kipper wordt een plateauwagen bedoeld die is uitgerust met een enkelzijdige kiepfunctie. De laadvloer kan middels een elektrisch aangestuurde hydraulische pomp gekanteld worden waardoor het lossen van lading zeer eenvoudig wordt.

De juiste kipper voor iedere klus

Met een kipper kun je alle kanten op. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om loofrekken toe te voegen aan je kipper voor het transport van planten, kleine bomen of tuinafval. Of voorzie je kipper van extra hoge opzetborden zodat je flinke lading zand of grind in één rit kunt vervoeren. Dankzij de veelzijdigheid van een kipper en de uiteenlopende mogelijkheden van Eduard om jouw kipper te personaliseren, is een kipper de ideale oplossing voor jouw klus.

Hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar

Een achterwaartse kipper dubbelasser geremd van Eduard biedt jou de mogelijkheid om je transport veilig en eenvoudig uit te voeren. We garanderen de hoogste kwaliteit aanhangers met kiepsysteem en bieden uitstekende service. Al onze kippers worden standaard uitgerust met vastzetbeugels aan de laadvloer en touwhaken aan het chassis voor optimale veiligheid. Daarnaast zijn alle kippers met een laadvermogen van 1.000 kg of meer standaard voorzien van een stalen laadvloer.

Met de configurator op onze website voeg je zelf de accessoires toe die voor jou van toepassing zijn. Zo stel je een kipper samen die aansluit op jouw doeleinden.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden
2000 - 3500 kg
2000 - 3500 kg
256x160 - 310x180 cm
256x160 - 310x180 cm
440+ Modellen
440+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Accessoires voor geremde dubbelas kippers